Friday 11 June 2010

Etsintäkuulutettu yksi suomalainen sydän. Nähty viimeksi Islanninhevosen selässä.


Viimeinen matkapäivä ja ensimmäinen sadepäivä. Maastolenkille saamani hevonen pelasti kuitenkin päivän liikkumalla kuin unelma. Matkan varrella näimme linnun, joka teeskenteli loukkaantunutta kun liikuimme sen pesän lähistöllä (älkää kysykö mikä lintu). Hevosten epidemia on vasta leviämässä etelään ja parhaillaan tutkitaan mikä se on, koska sitä ei ole ollut ennen Islannissa. Iltapäivällä pilvet rakoilivat ja illalla paistoi jo taas aurinko.

Päivän hauskin nähtävyys oli Geysir. Meitä oli siellä monta sormi kameran liipasimella odottamassa noin viiden minuutin välein tulevaa mahtavaa vesisuihkua. Illaksi ehdittiin Blue Lagoonin vielä kylpylään. Luonnonkylpylöitten takia hiukseni muistuttavat nyt lähinnä hevosenharjaa jonka siistimisessä harjalla ja suoristusraudalla ei ole mitään mahdollisuuksia. Varautukaa siis huomiseen: kotiin saapuukin Tina Turner. Ääni on karhea ja tukka omituinen tuulenpesä.

***

During the last day it was finally raining but it didn't matter because instead I was riding with the most lovely horse on earth. He was almost like dancing most of our riding and really enjoyed when we did go faster. In the afternoon the weather was getting better during our visit to Geysir. Last but not least we enjoyed the atmosphere and healthy water of Blue Lagoon. In the end of the week in Iceland I feel like Tina Turner with my strange hair quality after natural baths and neither is my voice normal thanks to flue. Maybe all this is only sympathy for Iceland horses and I'm soon starting to look like a horse?

No comments: